Neizmerno uživam v izvajanju ustvarjalnih delavnic za otroke in odrasle z otrokom v sebi☺, jim podam informacije o naravi, zeliščih, homeopatiji, barvah in jih tudi naučim, kako poslušati sebe in kako se spoštovati, kako se poslušati in tudi slišati, kako se povezati z naravo in spoštovati rastline in živali. 

Ker pa nismo samo otroci tisti, ki potrebujejo razvedritev, sem se preizkusila tudi v organizaciji osebnih dogodkov in pomagala slavljencem prebuditi otroka v sebi. 

Delavnice in dogodki, ki jih vodim, so namenjeni izvajanju umetniških oziroma drugih kulturnih vsebin ob zasebnih dogodkih (rojstni dnevi, poroke, obletnice, ipd.). Dogovorili se bomo za izvedbo dogodka, kateri vam bo ostal v nepozabnem spominu.

WordPress Photo Gallery Plugin


Preprosto napišite mail, če želite izvedeti ceno in možnosti plačila ali pošljite e-pošto na maja@majarona.si. Kot naročnik dela, na podlagi vložitve zahtevka za pridobitev vrednotnice prek spletnega portala e-uprava ali osebno na upravni enoti, pridobite vrednotnico na moje ime, kot izvajalca osebnega dopolnilnega dela, ki za naročnika (fizično osebo) izvede umetniško ali kulturno vsebino na dogodku.