Kaj je reading?

Izmenjava energije s tistimi, ki so okoli nas, da nam pomagajo. To so lahko angeli, vodniki ali bližnji umrli. Osebno se povežem z vodniki, vašo energijo in kanaliziram sporočila. Ta pretok sporočil pri meni poteka spontano preko čutenja, včasih pa uporabim tudi karte. 

S tem, ko se spreminja naše življenje, se spreminja tudi energija. Nič v readingu ni dokončno. Če slišite nekaj, kar vam ni všeč, imate moč, da to spremenite in vodniki vam to tudi povedo. V nasprotnem primeru bi vam odvzeli svobodno voljo. 

Readingi so smernice, ki vam bodo pomagale pri lastnih odločitvah v življenju. Podali vam bodo usmeritve, v kaj vlagati energijo in trud, vam razjasnili morebitne strahove, ki so lahko tudi posledica prejšnjih življenj, aktivirali spremembo v vas in vam dvignili vibracijo ter posledično dvignili raven energije. Kot bi pogledali svojo situacijo iz neke višje perspektive. Nikakor niso namenjeni, da bi od njih postali odvisni, temveč so vaš kažipot, kadar se znajdete na razpotju. Lahko so vam v pomoč, da končno prevzamete odgovornost za svoje življenje in stopite na pot, ki vas vodi v vaše najvišje dobro. Na takšen način pa razrešite situacije, v katerih ste se znašli. Odkrijte resnični pomen svojih misli in občutkov: spremenite omejitve v možnosti! 

Tukaj ne gre za vedeževanje, ampak pomoč pri vstopu v nov dan, sprejemanju odločitev, iskanju notranjega jaza in hvaležnost za usmeritve. Pomembno pa je, da razumem vaša vprašanja in pomisleke, saj le na ta način lahko komunikacija z vodniki poteka bolj natančno in nato slika odraža vso potrebno podporo za vas. 

Vsi readingi in vsa komunikacija med nami je zaupna. 

Preprosto napišite mi sporočilo na elektronski naslov maja@majarona.si, nato se bomo skupaj dogovorili o najprimernejši podpori za vas ter ostalih podrobnostih našega sodelovanja. 

Podobne objave